新闻
PEEK本色树脂 医疗级PEEK 美国索尔维 E1140耐磨 耐高温
2023-10-24 01:03  浏览:9
PEEK本色树脂 医疗级PEEK	美国索尔维	E1140耐磨 耐高温

特别是碳纤、石墨各占一定比例混合改性的PEEK自润滑性能更佳。

  4.耐化学性(耐腐蚀性)-peek棒PEEK具有优异的耐化学性,在通常的化学中,能溶解或者破坏它的只有浓,它的耐腐蚀性与镍钢相近。5.阻燃性-peek棒PEEK是非常的聚合物,1.45mm厚的样品,不加任何阻燃剂就可达到较高阻燃标准。

  6.耐剥离性-peek棒PEEK的耐剥离性很好,因此可制成包覆很薄的电线或电磁线,并可在苛刻条件下使用。7.耐疲劳性-peek棒PEEK在所有中具有较好的耐疲劳性。8.耐辐照性-peek棒耐γ辐照的能力很强,超过了通用中耐辐照性较好的聚苯。

  可以作成γ辐照剂量达1100Mrad时仍能保持良好的绝缘能力的高性能电线。9耐水解性-peek棒PEEK及其复合材料不受水和高压水蒸气的化学影响,用这种材料作成品在高温高压水中连续使用仍可保持优异特性PPS和PEEK有什么区别PPS可以替代PEEK吗PPS与PEEK价钱PEEK材料性能。PEEK板/棒的机械特性:它具有良好的韧性和刚性,它具备与合金材料媲美的对交变应力的优良耐疲劳性。PEEK板/棒的自润滑性(耐腐蚀性):它具备优良的滑动特性,适合于对低摩擦系数和耐摩耗要求严格的情况下使用。PEEK板/棒的耐化学性:它的耐腐蚀性与镍钢相近,有良好的耐化学性,特别是在高温条件下比聚酰亚胺更耐酸碱。

Pogotovo PEEK sa određenom proporcijom ugljične vlakne i grafita, pomiješanim i modifikovanim, ima bolje samoubilačke funkcije.




4. Kemijski otpor (otpor na koreziju) - PEEC štapići imaju odličan hemijski otpor. U normalnoj hemiji, samo koncentrisani mogu ih razriješiti ili uništiti, a njihov otpor na koreziju je sličan na onim čeličnim željezima. 5. Paljenja plamena - PEEK štap je veoma polimer. Uzorak sa debljicom od 1,45mm može postići standarde visoke retardacije plamena bez dodavanja bilo kakvih retardanta plamena.




6. Otpor na granicama - PEEC štapiće imaju odličan otpor na granicama, čini ih odgovarajući za pravljenje tankih obloženih žica ili elektromagnetskih žica koje se mogu koristiti pod teškim uvjetima. 7. Fatalni otpor - PEEK rešetaka imaju dobar otpor u umoru među svima. 8. Otpor na zračenje - otpor na fizički štap γ The irradiation ability is very strong, surpassing that of polystyrene with good radiation resistance in general use.




Može se napraviti u γ Visoke funkcionalne žice koja može održati dobru izolacijsku sposobnost čak i kod doze irradiacije od 1100Mrad. 9. Hydrolysis otpor - mišićni štap PEEK i njegovi kompozitni materijali se ne utiču na hemijske efekate vode i vapore sa visokim pritiskom. Koristeći ovaj materijal kao proizvod u visokoj temperaturi i vodi sa visokim pritiskom, može i dalje održati izvrsne vlasništvo. Šta je razlika između PPS i PEEK? Može PPS zamijeniti PEEK. Mehaničke vlasništvo PEEC-ova ploča/štapova: Imaju dobru teškoću i krutost, i imaju izvanredan otpor u umorstvu na izmjenu stresa u usporedbi sa materijalima koji prilagođavaju. Samovoljna lubrikacija (otpora korezije) PEEK-ovih ploča/štapova: Ima odlične karakteristike klizanja i odgovara za upotrebu u situacijama sa strogim zahtjevima za koeficijent niske frikcije i nosi otpor. Hemijski otpor PEEK ploča/štap: Njegov otpor na koreziju je sličan na otpor ničela, sa dobrim hemijskim otpor, pogotovo pod visokim temperaturanim uvjetima, otporan je kiselini i alkali od poliimida.


相关新闻
联系方式
公司:京冀(广州)新材料有限公司
姓名:蒋红卫(先生)
电话:18938547875
手机:18938547875
地区:广东-广州
地址:广州市南沙区丰泽东路106号(自编1号楼)X1301-E014087
18938547875 请卖家联系我