新闻
高流动 食品接触级塑胶原料PP 台湾台塑 5090T透明级 耐化学性 耐候级
2023-12-28 17:14  浏览:24
高流动 食品接触级塑胶原料PP	台湾台塑	5090T透明级 耐化学性 耐候级

农业领域:在农业领域,PP材质被广泛应用于制造各种农用器具,如喷壶、灌溉管道等。由于其具有优异的耐候性和耐腐蚀性,PP材质的农用器具可以在各种恶劣的环境中使用,并且不会对环境造成污染。

医疗领域:在医疗领域,PP材质被广泛应用于制造各种医疗器械,如注射器、输液器、导管等。由于其具有优异的卫生性能和耐腐蚀性,PP材质的医疗器械在医疗过程中不会对患者的健康造成影响。此外,PP材质还被用于制作人工关节和假肢等医疗植入物。

pp塑料聚即聚丙烯,丙烯塑料是由丙烯聚合制成的一种热塑性树脂。以甲基排列位置,可将其分为三种类型,即间规聚丙烯、无规聚丙烯、等规聚丙烯。通常呈半透明无色固体状,无毒无臭。结构上的规整而高度结晶化,导致其熔点高达167℃。耐腐蚀、耐热、耐溶剂、耐油类、耐弱酸、弱碱等等,制品能用蒸汽消毒是突出的优点。此外还具有着很高的硬度和钢性、密度小、质量轻,具有高度抗蠕变、应力松驰能力、优良的自润滑性、耐磨性,而疲劳性,是其它工程塑料不能相比的。

聚丙烯塑料的本身是无毒的。因而它能被广泛用作塑料袋、塑料瓶、塑料膜等等的加工,但是聚丙烯塑料在经过加工时,会添加一些塑料填料、塑料颜料、增塑剂等多种化学成分,而这些化学添加剂,正是具有毒性的。

I landmarken brukes PP-materiale i produksjon av ulike landbruksanvisninger, som spraypoter, irrigationrør, etc. På grunn av dets utmerket værresistens og korrosjonsresistens kan PP-basert landbruksanvisninger brukes i ulike harde miljøer uten å forårsake forurensning i miljøet.




Medisinsk felt: I det medisinske feltet brukes PP-materiale bredt i produksjon av ulike medisinske apparater, som sprøyter, infusjonssett, kateter, etc. På grunn av dets utmerket hygienefunksjon og korrosjonsresistens, vil ikke medisinske instrumenter laget av PP-materiale påvirke helsen til pasienter under medisinsk prosess. I tillegg brukes også PP-materiale til å lage medisinske implantater som kunstige ledd og lemmer.




PP-plast, også kjent som polypropylen, er et termoplastisk resin laget av polymerisering av propylen. I henhold til arrangeringen av metylgrupper kan de deles i tre typer, dvs. syndiotaktisk polypropylen, random polypropylen og isotactisk polypropylen. Vanligvis i en semi-transparent, fargeløs solid form, ikke-toksisk og merkelig. Den strukturelle reguleringen og høy grad av krystallisering resulterer i et smeltende punkt opptil 167 [UNK] 8451. Korrosionresistens, varmeresistens, oppløsningsresistens, oljeresistens, svak syreresistens, svak alkalisk resistens etc. og evnen til å bli infisert med biff er en stor fordel. I tillegg har den også høy hardhet og stivhet, lav tetthet, lettvekt, høy krypsresistens, stresseavslappende evne, utmerket selvlukkning, brukt resistens og tretthet resistens, som ikke kan sammenlignes med andre tekniske plastikker.




Polypropylen plast er ikke-toksisk. Det kan derfor brukes stort til å behandle plastposer, plastflasker, plastfilmer og dermed. Men når polypropylen plast er behandlet, er forskjellige kjemiske komponenter som plastfillere, plastgriser, plastika, etc. lagt til, og disse kjemiske avhengighetene er toksiske.

8f31c8458870472ab0d1440aa34dc062.jpg

相关新闻
联系方式
公司:京冀(广州)新材料有限公司
姓名:蒋红卫(先生)
电话:18938547875
手机:18938547875
地区:广东-广州
地址:广州市南沙区丰泽东路106号(自编1号楼)X1301-E014087
18938547875 请卖家联系我
拨打电话 请卖家联系我