新闻
耐油 耐霉菌TPU 德国科思创(拜耳) 5377注塑 透明
2023-12-28 17:14  浏览:7
耐油 耐霉菌TPU	德国科思创(拜耳)	5377注塑 透明

TPU品牌牌号众多,质量参差不齐,选择TPU时好经过详细的评估论证,否则不能得到性价比优的结果.   TPU 这种材料能在一定热度下变软,而在常温下可以保持不变.用在鞋上多起稳定、支撑的作用. TPU 又称聚氨酯橡胶,是聚氨酯的一种,在国内时比较新兴的产品,广泛应用于制鞋行业、管材...等行业。

 

 

tpu是什么材料,tpu材料属于塑料吗,tpu材料好吗,这三个问题应该是很多人的疑问吧,当然这是建材材料中一种,其实也是一种常见的材料,下面小编就会一一给大家介绍关于tpu材料的相关问题的,请大家继续往下看,相信你会收获很多的。

 

 

  首先我们先介绍tpu是什么材料?TPU是Thermoplastic Urethane的简称,中文名称为热塑性聚氨酯弹性体,tpu具有很强的高张力,高拉力,强韧性和耐老化的特性,是一种成熟的环保材料。

 

然后再介绍tpu材料好吗?tpu具有其它塑料材料所无法比拟的强度高,韧性好,耐磨,耐寒,耐老化,耐气候等特性,同是还具有高防水性透湿性

、防风、防寒、抗菌、防霉、保暖、抗紫外线以及能量释放等许多优异的功能。被广泛应用于医疗卫生、电子电器、工业及体育等方面。


TPU-tuotemerkkejä on useita ja laatu vaihtelee. TPU:ta valitessasi on tärkeää käydä läpi yksityiskohtainen arviointi ja argumentointi, muuten et voi saada kustannustehokkaita tuloksia TPU on materiaali, joka voi pehmentyä tietyssä lämmössä, mutta pysyy muuttumattomana huoneenlämmössä. Sitä voidaan käyttää vakauttamaan kenkiä ja tukemaan kenkiä. TPU, joka tunnetaan myös nimellä polyuretaanikumi, on eräänlainen polyuretaani, joka on suhteellisen kehittyvä tuote Kiinassa ja jota käytetään laajalti kengänvalmistusteollisuudessa ja putkimateriaaleissa Muut teollisuudenalat.








Mikä on TPU-materiaali, on TPU-materiaali muovia, ja onko TPU-materiaali hyvä? Näiden kolmen kysymyksen pitäisi olla monien ihmisten kysymyksiä. Tietenkin tämä on yksi rakennusmateriaaleista, ja se on itse asiassa yleinen materiaali. Alla toimittaja esittelee asiaankuuluvia kysymyksiä TPU-materiaaleista yksi kerrallaan. Jatka lukemista, uskon, että saat paljon.








Ensinnäkin esitellään, mitä materiaalia TPU on? TPU on lyhenne termoplastisesta uretaanista, joka tunnetaan myös nimellä termoplastinen polyuretaanielastomeeri kiinaksi.TPU: lla on vahva korkea jännitys, korkea vetolujuus, vahva sitkeys ja ikääntymiskestävyys, mikä tekee siitä kypsän ja ympäristöystävällisen materiaalin.






Voimmeko esitellä TPU-materiaalin uudelleen? TPU:lla on ominaisuuksia, kuten korkea lujuus, hyvä sitkeys, kulumiskestävyys, kylmänkestävyys, ikääntymiskestävyys ja säänkestävyys, joita ei voida verrata muihin muovimateriaaleihin, sekä korkea vedenpitävä ja kosteuden läpäisevyys




Sillä on monia erinomaisia toimintoja, kuten tuulenkestävyys, kylmänkestävyys, antibakteerinen, homenkestävyys, lämmön säilyttäminen, UV-kestävyys ja energian vapautuminen. Sitä käytetään laajalti terveydenhuollossa, elektroniikassa, teollisuudessa ja urheilussa.

TPU-30.png

相关新闻
联系方式
公司:京冀(广州)新材料有限公司
姓名:蒋红卫(先生)
电话:18938547875
手机:18938547875
地区:广东-广州
地址:广州市南沙区丰泽东路106号(自编1号楼)X1301-E014087
18938547875 请卖家联系我
拨打电话 请卖家联系我