新闻
通用级食品级GPPS 台湾奇美 PG-22注塑级 透明级高强度
2023-12-28 17:14  浏览:12
通用级食品级GPPS	台湾奇美	PG-22注塑级 透明级高强度安全性

树脂的生产原料,对人体的皮肤和黏膜有不同程度的刺激,可引起皮肤过敏反应和炎症;同时还要注意树脂粉尘对人体的危害,长期吸入高浓度的树脂粉尘,会引起肺部的病变。大部分树脂都具有共同的危险特性:遇明火、高温易燃,与氧化剂接触有引起燃烧危险,因此,操作人员要改善操作环境,将操作区域与非操作区域有意识地划开,尽可能自动化、密闭化,安装通风设施等。

聚苯乙烯树脂的包装一般为纸塑复合袋或其他包装袋,每袋净重25kg,也可采用其他质量的大包装。贮存时应存放在通风、干燥的仓库内,应远离火种并防止阳光直接照射,不得露天堆放。聚苯乙烯树脂为非危险品。在装卸过程中严禁使用铁钩等锐利工具,切忌抛掷以免损坏包装袋。运输时,不得在阳光下曝晒或雨淋,不可与有毒及腐蚀性和易燃易爆品混装。

环境与回收

GPPS价格低廉,常被做成各种日用品,如方便袋等。由于GPPS很难降解,在回收制度尚未完善的情况下,易造成环境污染,也就是常说的“白色污染”。如今,人们越来越重视环境保护问题,因此使用这类制品时,应分类回收,聚苯乙烯的回收符号为6。

Saugumas


Dervų gamybos žaliavų dirginimas žmogaus kūno odoje ir gleivinėse yra skirtingas, todėl gali pasireikšti odos alerginės reakcijos ir uždegimas; Kartu reikia atkreipti dėmesį į dervų dulkių žalą žmogaus organizmui; ilgalaikis didelės koncentracijos dervų dulkių įkvėpimas gali sukelti plaučių pažeidimus. Dauguma dervų turi bendras pavojingas charakteristikas: jos degios, esant atviroms liepsnoms, esant aukštai temperatūrai, ir gali sukelti degimo pavojų, susidūrus su oksidantais. Todėl operatoriai turėtų pagerinti eksploatavimo aplinką, sąmoningai atskirti eksploatavimo zoną nuo eksploatavimo zonos, kiek įmanoma automatizuoti ir uždaryti ir įrengti ventiliavimo įrenginius.




Polistireno dervos pakuotė paprastai yra popieriniuose plastikiniuose sudėtiniuose maišeliuose arba kituose pakuotės maišeliuose, kurių kiekviename maišelyje neto masė yra 25 kg. Taip pat galima naudoti kitą didelę masę pakuotę. Laikant, jis turėtų būti laikomas gerai ventiliuotame ir sausame saugykloje, nuo liepsnos ir apsaugotame nuo tiesioginio saulės šviesos; jis neturėtų būti laikomas lauke. Polisterinė derva nėra pavojinga medžiaga. Įkrovimo ir iškrovimo proceso metu griežtai draudžiama naudoti aštrius įrankius, pvz., geležies kablius, ir išvengti jų išmetimo siekiant išvengti žalos pakuočių maišeliams. Transporto metu jam neleidžiama apšviesti saulės šviesos ar lietaus, o jo negalima maišyti su toksinėmis, korozinėmis, degiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.




Aplinka ir perdirbimas


GPPS yra pigus ir dažnai tampa įvairiais kasdieniais poreikiais, pavyzdžiui, patogiais maišeliais. Dėl sunkumų, susijusių su GPPS degradacija, lengva sukelti aplinkos taršą, dažnai vadinamą baltąja tarša, jei nėra visiškos perdirbimo sistemos. Šiandien žmonės vis daugiau dėmesio skiria aplinkos apsaugos klausimams, todėl naudojant tokius produktus jie turėtų būti klasifikuojami ir perdirbami.

20180523090522271918.jpg

相关新闻
联系方式
公司:京冀(广州)新材料有限公司
姓名:蒋红卫(先生)
电话:18938547875
手机:18938547875
地区:广东-广州
地址:广州市南沙区丰泽东路106号(自编1号楼)X1301-E014087
18938547875 请卖家联系我
拨打电话 请卖家联系我